Hirdetések – 2023. december 10.

Hétfő este Biblia-kör lesz a paplakban.

Az adventi időszakban kedden és csütörtökön 6.15-kor tartjuk a hajnali miséket. A roráték után reggeli, szeretetvendégség lesz a megszokott módon. Köszönjük mindazoknak, akik az agapék előkészítését vállalták.

Verőcén a kápolnában hétfőn este lesz szentmise, illetve a templomban szerdán és pénteken 6.30-kor lesz roráte szentmise.

Csütörtökön a megszokott rend szerint lesz a szentségimádás. December 14-én csütörtök este 18.00-20.00 között szentgyónásra lesz lehetőség. Segítség ha előre
föliratkozunk: ezt meg lehet tenni az interneten
(https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ptRiy1wTpx14E
QfUEJVy1NWkiIi4CeWBqLESs9EehzE/edit?usp=sharing), vagy a sekrestyében. Ketten fogunk gyóntatni.

December 16-án szombaton 10-16 óra között a Püspökvác Látogató Központban, Vácon a Galamb utcában adventi családi napot tartanak sok érdekes programmal. Szeretettel várják a családokat.

December 16-án, szombaton 17.00-kor lesz az Angyalváró karácsonyi zenés áhítat, koncert a templomban.

Keresztény élet, Új ember és Adorémusz előfizetések kerültek lemondásra. Aki szívesen átvenné ezeket az előfizetéseket, kérjük, jelezze a sekrestyében.

Az egyházi, és lassan a polgári év végéhez is közeledve szeretettel kérjük, hogy aki még nem tette meg, rendezze egyházi hozzájárulását (régi nevén egyházadóját). A
közösséghez tartozásnak és szeretetnek fontos kifejeződése, hogy közösen hordozzuk anyagi terheinket. A Kismarosi Római Katolikus Egyházközség bankszámlaszáma: 10700323-73843063-51100005, CIB Bank. Az egyház ajánlása szerint az egyházi hozzájárulás mértéke az éves jövedelem 1%-a. A befizetett összeg anyagi lehetőségeink szerint lehet ennél több, illetve kevesebb is.

Előre hirdetjük, hogy 2024. január 5-e péntek és 7-e vasárnap között emléktúrára indulunk a dunakanyari svábok 1945 januári kényszermunkára hurcolásának emlékére. Három nap alatt végigjárjuk azt az útvonalat, amit megtettek a Dunakanyartól a Kál-Kápolnai vasútállomásig. A túra során összesen 130 km-t teljesítünk. Csatlakozni 1-1 napra, illetve péntek délelőttre, Katalinpusztáig is lehetséges. Találkozó 5-én pénteken 7,30-kor a Köztársaság téren. Bővebb információ Györeiné Herth Piroskánál és Lászlófi Károlynál.