Hirdetések – 2023. szeptember 17.

Újraindul a Biblia-kör. Hétfőn este 18.30-kor találkozunk, hogy együtt olvassuk a Szentírást, és Isten igéjével táplálkozzunk. Szeretettel hívunk régi és új tagokat.

Kedden este 18.30-tól az egyháztanács tagjaival találkozunk a paplakban.

Csütörtökön a szokásos rend szerint lesz a szentségimádás.

Fontosnak tartjuk, hogy a hittanos gyerekeknek elsőáldozás után legyen plébániai közössége. Péntek délután 16.00-tól a tavalyi elsőáldozókat, most negyedikeseket (lehetnének nano-ifisek, csak már nem lehet követni :)), és velük egy időben, de külön alkalomra a most ötödikes “mikro-ifiseket” hívjuk Verőcére a közösségi házba. A plébánián használható új helyiségeknek köszönhetően a két közösséggel párhuzamosan is tudunk foglalkozni! Az alkalmak kéthetente lesznek.

A kis-ifisek, most 8-9. osztályosok közössége továbbra is péntek esténként 18.30-tól találkozik a közösségi házban.

Továbbra is szombat este 18.30-tól lesz az ifihittanosok, nagyobb gimnazisták és egyetemisták alkalma, és kéthetente szombaton ugyanebben az időben a 6-7. osztályos korosztállyal (mini-ifisekkel) találkozunk.

A szentségekre készülő felnőttek számára kéthetente szerda esténként 18.30-tól lesz találkozó. Első alkalommal szeptember 27-én szerdán jövünk majd össze Verőcén a közösségi házban.

Előre hirdetjük, hogy október 28. szombatra buszos zarándoklatot szervezünk Pálosszentkútra a pálos Mária-kegyhelyre, ahol Temesvári Károly Benedek atya sírját is meglátogatjuk.

Az „XVII. Ars Sacra Fesztivál” keretén belül pénteken, szeptember 22-én délután 17 órakor a Dunakanyar vonósnégyes játszik a szokolyai református templomban. A koncert ingyenes. Műsoron Mozart, Schubert és Saint-Saens művek hangzanak el.