Hirdetések – 2023. június 11.

Hálásan köszönjük az úrnapi ünneppel kapcsolatos sok szolgálatot, készületet a gitáros zenekarnak, a díszítőknek és minden segítőnek!

Hétfőn lesz a szokásos márianosztrai zarándoklat, mindenkit szeretettel várnak.

Csütörtökön a megszokott rend szerint lesz a szentségimádás.

Péntek délután 16.00-kor a tavalyi elsőáldozókkal, mikro-ifisekkel találkozunk Verőcén a közösségi házában.

Szombaton délelőtt 10.00-kor lesz Vácon a Ferences templomban Urbán Gábor és Szabó Gábor diakónusok papszentelése és Hümpfner Erik papnövendék diakónusszentelése. Mindenkit szeretettel várunk erre a nagy ünnepre. Urbán Gábor diakónust, aki az év folyamán közöttünk szolgált, szentelése alkalmából miseruhával szeretnénk megajándékozni. Aki szívesen felajánl adományt erre az ajándékra, a sekrestyében Valikánál tudja megtenni. Előre hirdetjük, hogy Urbán Gábor újmiséje itt, Kismaroson június 25-e vasárnap lesz 10.00-kor. Az ajándékot majd akkor tudjuk neki ünnepélyesen átadni.

Még jövő vasárnapig lehet jelentkezni az idei napközis hittantáborba, melyet július 24-28-a között tartunk. Kérjük, a szervezés megkönnyítése érdekében a mihamarabbi jelentkezést! A jelentkezési információk a hátul kitett lapokon és az interneten is olvashatók. A jelentkezés az alábbi űrlapon történik: https://forms.gle/KiYBVcvBZbyZfReo8