Hirdetések – 2022. december 11.

  • Advent folyamán Kismaroson kedden és csütörtökön reggel 6.15-kor vannak a hajnali misék. A szentmisék után meleg tea és közös reggeli vár ránk a Major Sándor teremben. Köszönjük mindazoknak, akik ennek előkészítésében segítenek.
  • Adventben hétköznap este nincsenek szentmisék.
  • Csütörtökön a megszokott rendben lesz szentségimádás. Délután 17.00-tól szentgyónásra lesz lehetőség a templomban. A gyónásra előre is föl lehet iratkozni: https://docs.google.com/document/d/1T3iKvok9szZkHve2ngD3tx14UK7ehEUTB66W9j6Wn5o/edit?usp=sharing
  • Szombaton, december 17-én lesz a templomban egyházközségünk kórusának “angyalváró hangversenye” 16.30-as kezdettel. Nagy szeretettel várunk mindenkit! Az előesti szentmise kivételesen paplakban lesz!
  • Előre hirdetjük, hogy december 22-én hétfőn, a szokásos rend szerint lesz a márianosztrai zarándoklat.
  • Aki idén még nem fizetett egyházi hozzájárulást, megteheti ezt még banki átutalással is új bankszámlaszámunkra (Római Katolikus Egyházközség Kismaros 10700323-73843063-51100005 CIB bank) vagy a sekrestyében Valikáéknak is odaadhatja.
  • Az egyházközségünk kezdeményezésében ismét két körben is megvalósul az élő adventi kalendárium, ami Kismaros házainak ablakán nyílik meg minden este december 1. és 24. között. Karácsonyra pedig egész Kismaros fénybe fog borulni, reményt adva ezzel, hogy a világosság legyőzi a sötétséget. Az újonnan nyíló ablak előtt 18 és 19 óra között kültéri vendégvárás lehetséges, ezért érdemes vinni saját bögrét. A pontos helyszíneket a kihelyezett plakáton lehet megnézni. Áldott adventi várakozást kívánunk!
  • Előre hirdetjük, hogy ​​ január 13-a péntek és 15-e vasárnap között emléktúrára indulunk a dunakanyari svábok 1945 januári kényszermunkára hurcolásának emlékére. Három nap alatt végigjárjuk azt az útvonalat, amit megtettek a Dunakanyartól a Kál-Kápolnai vasútállomásig. A túra során összesen 130 km-t teljesítünk. Csatlakozni 1-1 napra, illetve péntek délelőttre, Katalinpusztáig is lehetséges. Találkozó: 13-án pénteken 7,30-kor a Köztársaság téren. Bővebb információ Györeiné Herth Piroskánál és Lászlófi Károlynál.