Hirdetések – 2022. október 9.

Október hónapban a szentmisék előtt fél órával közösen imádkozzuk a rózsafüzért. Világunknak e békétlen és zűrzavaros napjaiban külön szeretettel hívunk mindenkit erre az imádságra.

Újra tartunk biblia-kört kéthetente hétfő este 18.30-tól. Az első alkalom most hétfőn lesz. Szeretettel hívunk mindenkit a Szentírás közös olvasására.

Szeretettel hívjuk a kisgyermekes anyukákat baba-mama klubra kedd délelőttönként 9h00-tól a Major Sándor terembe.

Csütörtökön a megszokott rendben lesz szentségimádás.

Pénteken 15.00-kor lesz Végvári Lajosné Rixer Györgyi temetése, majd 16.00-kor gyászmise lesz érte a templomban. Este 17.45-kor nem lesz szentmise.

Pénteken 16.00-tól a volt elsőáldozókkal találkozunk Verőcén a közösségi házban.

Népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nemcsak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás alkalmával vallja meg a római vagy görög katolikus valláshoz
tartozását.

A drasztikusan megemelkedett energiaárak miatt spórolásra és a villany, valamint a fűtés figyelmes használatára hívjuk a testvéreket. A tervek szerint a közösségi alkalmakat a paplak szobájában tartjuk majd, a Major Sándor termet pedig csak nagyobb létszámú
együttléteken használjuk és cserépkályhával fűtjük. Október 23-a után a hétköznapi szentmisék és a szentségimádás is a paplak szobájában lesznek. A templomot csak szombat este és vasárnap használjuk majd. Köszönjük a testvérek megértését, és kérjük, aki teheti a perselyadományában, vagy önkéntes hozzájárulásában számoljon azzal, hogy a közösség kiadásai is megnövekedtek ezen a téren.