Hirdetések – 2022. szeptember 26.

A héten csütörtökön a megszokott rendben lesz szentségimádás.

Szeretettel hívjuk a kisgyermekes anyukákat baba-mama klubba kedd délelőttönként 9.00-tól a Major Sándor terembe.

A héten szerdán este a szentségekre készülő felnőttek kezdő csoportjával találkozunk 18.30-kor a verőcei közösségi házban. Szeretettel várjuk még mindazok csatlakozását, akik felnőttként szeretnének keresztelkedni, elsőáldozni, vagy hitünk titkait megismerni.

Az október 1-jére, jövő szombatra hirdetett kirándulást a várhatóan egész héten esős időjárás miatt egy héttel későbbre, október 8-ára halasztjuk.

Az elsőáldozásra készülő gyermekek első alkalma október 7-én, pénteken lesz 16.00-tól a verőcei közösségi házban.

Szeretettel hívjuk közösségi alkalmakra azokat a gyerekeket, akik elmúlt tavasszal voltak elsőáldozók. Kéthetente péntek délután várjuk őket 16.00-tól a verőcei közösségi házba. Az első alkalom most pénteken, szeptember 30-án lesz.

Újra tartunk biblia-kört kéthetente hétfő este 18.30-tól a Major Sándor teremben. Az első alkalom október 10-én lesz. Szeretettel hívunk mindenkit a Szentírás közös olvasására.

Október 4-én, kedden este 18.30-tól, a szentmise után az egyházközségi tanács tagjaival szeretnénk találkozni a Major teremben.

Szeretettel várja jó hallású új tagok jelentkezését templomunk vegyes kara és gitáros kórusa egyaránt, nemtől, kortól függetlenül.

Előre hirdetjük, hogy október 1-je és november 28-a között népszámlálás zajlik Magyarországon. A népszámlálás nagyon fontos esemény nem csak Magyarország, de a magyar katolikusok életében is, ezért arra buzdítunk minden katolikust, hogy a népszámlálás
alkalmával vallja meg a római vagy görög katolikus valláshoz tartozását.