Hirdetések – 2022. június 12.

  • Kedden és pénteken a megszokott időben lesz esti szentmise.
  • A héten csütörtökön a megszokott rendben lesz szentségimádás.
  • Szombaton délelőtt 10.00-kor a Vácon a piarista templomban Marton Zsolt megyéspüspök atya diakónussá szenteli két papnövendékünket, Szabó Gábort és Urbán Gábort. Akár személyes jelenléttel, akár imádsággal ünnepeljünk velük együtt és kérjük számukra a Szentlélek további kegyelmét, erejét.
  • Úrnapján Beer Miklós püspök atya tartja majd a 9.30-as szentmisét, és azt követően a kisebb, templom körüli ünnepi körmenetet. Köszönjük a testvérek megértését.
  • A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia életvédő napot szervez. Ezen a napon, egyazon időben az ország összes egyházmegyéjében levetítik a Váratlan élet amerikai játékfilmet. A történet középpontjában az életvédelem áll, kendőzetlen valósággal mutatja be az abortuszt és annak következményeit, de Isten irgalmát is erősen sugallja. A vetítés időpontja egyházmegyénkben: 2022. június 24., péntek 18.00, Vác, Apor Vilmos Katolikus Főiskola, II. János Pál pápa terem. A belépés ingyenes! A filmet magyar szinkronnal vetítjük. A vetítést követően rövid kerekasztal-beszélgetést tervezünk.
  • Előre hirdetjük, hogy június 25-ére egyházközségi családi napot tervezünk. Szeretettel hívunk minden családot Törökmezőre, június 25-én reggel 9-től este 7 óráig. A nap során lesz gyerekbarát kirándulás, lelki program, bográcsozás, családi kvíz. Részletekkel később jelentkezünk. Akit érdekel, iratkozzon fel a sekrestyében.
  • Előre hirdetjük, hogy július 2-a szombaton egyházmegyei családtalálkozó lesz Veresegyházon, értékes programokkal, ragyogó találkozási lehetőségekkel A családi napra érdemes előzetesen regisztrálni: https://www.csaladtalalkozo.hu/kapcsolat/.
  • Előre hirdetjük, hogy idén nyáron is tervezünk napközis hittantábort július 25-29-között, melyre az alsós gyerekeket és ötödikeseket résztvevőként, 6.-osztálytól fölfele pedig segítőként várjuk a gyerekeket, fiatalokat. A jelentkezési lap online érhető el: https://forms.gle/tWDouCm9aZJRPj9L9. Ne felejtsük, hogy a jelentkezési határidő június 20-a!