Hirdetések – 2022. április 10.

Kedden 16.00-tól ministránspróbát tartunk a szent három nap liturgiájára. Kisebbeket és nagyobbakat szeretettel hívunk erre a komoly szolgálatra!

Kedden este a szentmise után még lesz szentgyónásra lehetőség.

Nagycsütörtökön délelőtt 10.00-kor lesz a krizmaszentelő mise Vácon a piarista templomban.

Nagycsütörtökön 18.00-kor lesz a templomban az ünnepi szentmise az utolsó vacsora emlékére.

Nagypénteken a szertartás előtt 16.30-kor imádkozzuk a keresztutat, amelynek vezetését az egész közösségre bízzuk. Aki a stációk olvasásában szolgálatot vállal, Jakobszen Gábrielnél jelentkezzék! Nagypénteken 17.00-kor tartjuk Jézus szenvedésének ünneplését a
templomban.

Nagyszombat este, húsvét vigíliájának ünnepi liturgiáját 18.00-kor kezdjük a templom előtt tűzszenteléssel, a húsvéti gyertya megáldásával.

Húsvét vasárnap a megszokott miserend érvényesül.

Húsvét hétfőn 9.30-kor lesz szentmise a templomban.

Kirándulós tavaszi találkozót hirdet az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony közösség minden 12. életévét betöltött fiatal részére. Gyülekező április 23-án reggel fél 9-től a verőcei plébánián, a program délután 16 órás szentmisével zárul. További részletek a közösség facebook oldalán és a mente.hu oldalon találhatók.

Előre hirdetjük, hogy idén nyáron is tervezünk napközis hittantábort július 23-29-között, melyre az alsós gyerekeket és ötödikeseket résztvevőként, 6. osztálytól fölfele pedig segítőként várjuk a gyerekeket, fiatalokat. Hamarosan lesz jelentkezési lap is.