Hirdetések – 2021. november 28.

  • Köszönjük mindazoknak, akik a múlt vasárnapi búcsúi ünnepünkön valamely szolgálatukkal széppé tették a liturgiát.
  • Az adventi szent időben Kismaroson kedden és csütörtökön lesznek hajnali szentmisék 6.15-kor.
  • Az Advent négy hetének hétfőjén rövid lelkigyakorlatos estékkel készülhetünk együtt Urunk születésének ünnepére. A szentmise és az elmélkedés minden héten másik településen lesz. Azok, akik nem tudnak élőben részt venni ezeken az alkalmakon az interneten is követhetik élőben, vagy utólag is megtekinthetik. A közvetítés linkje az egyházközség honlapján lesz elérhető. Az első ilyen adventi alkalmat itt Kismaroson tartjuk, november 29-én, hétfőn. 17.45-kor lesz szentmise, majd 18.30-tól az elmélkedés. 19.00 és 20.00 között pedig szentgyónásra lesz lehetőség. Az Advent folyamán lesz még lehetőség szentgyónásra: Kismaroson december 9-én csütörtökön este 17.30-tól lesz még gyóntatás. Az adventi időben a Biblia-kör szünetel.
  • Csütörtökön a szokott rend szerint lesz szentségimádás.
  • Péntek este a kis-ifiseknek, 6-7-8. osztályosoknak lesz alkalma 18.30-tól a verőcei közösségi házban.
  • December 1-jétől ismét megrendezésre kerül a Baba-Mama Klub kezdeményezésére a kismarosi adventi kalendárium, melynek során december 24-ig minden este egy-egy újabb kalendáriumi ablak kerül megnyitásra a faluban. Aki szeretne ebben részt venni, még mindig jelentkezhet: vagy a padsorok végén kitett táblázaton a szentmisét követően, vagy jelezheti részvételi szándékát november 29. estig Lessné Szabó Kingánál, vagy Constantinovits-Csóka Sacinál.
  • A Kórházlelkészi Szolgálat alapítványa, az Ember a Kórházban Közhasznú Alapítvány szeretné ebben az esztendőben a Váci Irgalmasrendi Kórházban a kórtermeket képekkel díszíteni, hogy a betegek ne a csupasz falakat lássák csak. Szíves adományaikat a hátul kirakott gyűjtődobozba tudják elhelyezni. Minden adományt előre is köszönünk!