Hirdetések – 2021. április 11.

A legfrissebb járványügyi rendelkezések szerint április 17-e szombattól ismét lehet nyilvános istentiszteletet tartani. Kérjük azonban, hogy továbbra is fokozottan tartsuk be a védekezési intézkedéseket (maszkhasználat, távolságtartás, kézfertőtlenítés)!

Amennyiben az időjárás engedi, a vasárnapi szentmisét szabadtéren tartjuk majd. Azok számára, akik betegek, vagy biztonságosabbnak érzik, továbbra is közvetítjük a vasárnapi
szentmisét.

A héten hétfőn este 17.45-kor Verőcéről a kápolnából, szerdán 17.45-kor Kismarosról közvetítünk még szentmisét.

Csütörtökön a szokott rend szerint lesz szentségimádás.

Szombaton 17.45-kor lesz már látogatható, nyilvános szentmise.

Húsvét 3. vasárnapján, reggel 8.00-kor igeliturgia, 9.30-kor pedig szentmise lesz a templomban (jó idő esetén a templomkertben).

Miként a testvérek már értesülhettek róla, márciustól a Szokolyai és a Kóspallagi közösség is hozzánk tartozik. A szentmisék rendjében Kismaroson egyelőre nem lesz változás, ami az
időpontot illeti, viszont kéthetente a vasárnap reggel 8.00-as szentmise helyett csak igeliturgiát tudunk tartani. Az igeliturgia nem szentmise (nincsen benne az áldozati rész), ezért miseszándékot nem lehet rá felvenni. Köszönöm a testvérek megértését, együttműködését.