Hirdetések – 2021. március 21.

Az érvényben lévő járványügyi intézkedéseknek megfelelően egyházmegyénkben továbbra is szünetelnek a nyilvános istentiszteletek, és csak közvetítésen keresztül tudunk részt
venni a szentmiséken.

A héten hétfőn Verőcéről a templomból, szerdán pedig Kismarosról fogunk hétköznapi szentmisét közvetíteni 17.45-től.

Szerdán 18.15-től nagyböjti lelkigyakorlatunk második részét közvetítjük a kismarosi templomból.

A jövő héten ismét gyónási lehetőséget hirdetünk: szerdán 16.30-tól lesz gyóntatás Kismaroson a templomkertben. Csütörtökön 16.00-tól Verőcén a közösségi ház teraszán lesz gyónási lehetőség. Kérjük, hogy aki teheti iratkozzon föl a mellékelt táblázatban.

A csütörtöki napon a szentségimádást a szokott rend szerint megtartjuk, de pénteken a keresztút közös imádkozása a templomban elmarad.

Virágvasárnap előre láthatóan szintén a nővérektől lesz 9.00-tól közvetített szentmise. A húsvét még bizonytalan, de sajnos valószínű, hogy a tavalyihoz hasonlóan csak közvetítésen keresztül tudjuk megünnepelni a szent három napot.

Próbáljuk továbbra is fegyelmezetten és szeretetből megtartani a korlátozásokat: így lépjünk nap mint nap a keresztjét hordozó Krisztus nyomába. Vigyázzunk egymásra, imádkozzunk egymásért, különösen a betegekért és azokért, akik őket ápolják, róluk gondoskodnak! Imádkozzunk azért is, hogy minél hamarabb alábbhagyjon, és megszűnjék a vírus terjedése!