Hirdetések – 2020. augusztus 9.

  • Hálásan köszönünk az elmúlt heti napközis hittantáborunkhoz kapott minden háttérsegítséget és háttérimát!
  • A héten kedden és pénteken a rendes időben, 17.45-kor lesz szentmise.
  • Csütörtökön a szentségimádási napot a megszokott rend szerint tartjuk.
  • Szombaton, Nagyboldogasszony ünnepén este 17.45-kor lesz szentmise. Ezen a parancsolt ünnepen a péntek esti előesti szentmise is érvényes.
  • Előre hirdetjük, hogy Szent István ünnepe és az államalapítás emlékezete Kismaroson augusztus 20-án 8.30 perckor kezdődik az ünnepi szentmisével, majd kenyérszentelés lesz a templomkertben és kostoló az ország tortáiból a Major Sándor teremben.
  • A Kismarosi Karitászcsoport csere-bere akciót szervez. Feleslegessé vált iskolai felszereléseket, kinőtt gyermekholmikat várunk – amikre szükség lehet az iskolakezdésnél. Keresünk: iskolatáskát, tolltartót, színes ceruzákat, festékeket, vonalzókat, körzőket, ceruzákat, tollakat, vonalzókat, tornazsákot, tornafelszerelést, tornacipőt, ünneplő ruhát, cipőt, gyerekkabátokat, sapkákat, kesztyűket, meleg csizmákat, téli cipőt, pulóvereket, meleg nadrágokat, stb.

Az akció helye és ideje: Római Katolikus Plébánia 2020. augusztus 17. (hétfő) 17:00 – 19:00 között.

Kérjük, hogy csak tiszta, jó minőségű holmikat és felszereléseket hozzanak, amit nyugodt szívvel tovább lehet adni. Ugyanitt lehet válogatni is a mások által hozottakból. A megmaradt holmik sem vesznek kárba, a Váci Egyházmegyei Karitász elszállítja a rászorulóknak.