Hirdetések – 2019. október 20.

● Október hónapban esténként 17.00-tól rózsafüzért imádkozunk a templomban. Ha tehetjük, jöjjünk minél többen erre a szép, közös imádságra.
● A mostani vasárnapon a missziók javára van gyűjtés.
● Hétfő este 18.30-tól Biblia-kört tartunk.
● A héten kedden és pénteken a megszokott időben, 17.45-kor lesz szentmise.
● Október 22-én kedden 18 órakor Kismaros Község Önkormányzata az 56-os forradalom és szabadságharcra emlékezik a Művelődési Házban. Ennek keretében kerül átadásra a kitüntető díszpolgári cím és a Kismarosért érdemrend. Az ünnepségen közreműködik Embey-Isztin Zsófia fuvolaművész és a ciszterci nővérek. A megemlékezésre mindenkit szeretettel várunk.
● Csütörtökön egész napos szentségimádást tartunk a megszokott módon.
● Előre hirdetjük, hogy november 9-én, szombaton délután Major Sándor atyáról és az ifjúsági találkozók kismarosi kezdeteiről emlékezünk meg egy különleges alkalmon. A „Veteránmaros” délután 2 órakor kezdődik vendégvárással, beszélgetéssel a Major teremben, majd 15 órától Beer Miklós püspök atya tart elmélkedést a templomban. Délután 4-kor Sillye Jenő és barátai adnak koncertet. A szokásos időben, 17.45-kor kezdődő szentmise kivételesen gitáros lesz. A találkozót szeretetvendégség zárja a Major teremben. Süteményekkel, házi finomságokkal is megkínálhatjuk egymást. Mindenki várunk november 9-én, a „Veteránmaroson”.