Hirdetések – 2019. március 24.

  • A héten kedden és pénteken a szokásos időben lesznek a szentmisék. Pénteken a mise után keresztutat imádkozunk.
  • A szentmisék megtartásában Verőcén és Kismaroson gyakran Ráduly Ferenc nyugdíjas atya fog segíteni. Köszönjük mindazok segítségét, akik az atya szállításában szerepet tudnak vállalni!
  • Továbbra is folyamatban van a kismarosi karitász élelmiszer és tisztítószer gyűjtési akciója a rászoruló kismarosi személyek és családok húsvéti támogatására. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeírták azokat a dolgokat, amelyre a legnagyobb szükségük van a rászorulóknak. Kérjük, ezeket részesítsék előnyben az adományok kiválasztásánál, a lisztet mellőzzék. Elfogadnak: tisztálkodó-szereket, mosószert, mosogatószert, papírzsebkendőt, szalvétát, cukrot, kakaót, húsvéti édességet, margarint, étolajat, sajtot, zöldségféléket, krumplit, hagymát, savanyúságot. Az adományokat április 7-én vasárnapig várjuk a sekrestyében.
  • A verőcei ifjúsági hittanosok (van közöttük néhány kismarosi fiatal is!) és egyházmegyénk papnövendékei március 31-én vasárnap délután 16h00-kor újra előadják a Szent Johanna életéről szóló színdarabot, ezúttal Gödöllőn. Részletek a plakáton olvashatók.