Hirdetések – 2019. március 17.

  • Kedd este 17h45-kor lesz szentmise.
  • A héten szerdán és csütörtökön két alkalmas nagyböjti lelkigyakorlatot tartunk, melyre még István atya kérte meg az Opus Dei közösségből Szaniszló atyát. Mindkét nap 17h00-tól lesz gyóntatás, a 17h45-kor kezdődő szentmise keretében pedig lelkigyakorlatos prédikáció.
  • A héten pénteken ugyancsak lesz szentmise 17h45-kor.
  • A szentmisék megtartásában Verőcén és Kismaroson gyakran Ráduly Ferenc nyugdíjas atya fog segíteni. Szeretnék segítséget kérni abban, hogy a hétköznapi, illetve hétvégi szentmisék előtt érte menjünk és utána hazavigyük. Aki tud akár egy-egy konkrét esetben is segítséget vállalni, kérem, iratkozzék föl a sekrestyében kitett lapra!

A kismarosi karitász élelmiszer és tisztítószer gyűjtést szervez rászoruló kismarosi személyek és családok húsvéti támogatására. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeírtuk azokat a dolgokat, amelyre a legnagyobb szükségük van a rászorulóknak. Kérjük, ezeket részesítsék előnyben az adományok kiválasztásánál, a lisztet mellőzzék. Elfogadunk: tisztálkodó-szereket, mosószert, mosogatószert, papírzsebkendőt, szalvétát, cukrot, kakaót, húsvéti édességet, margarint, étolajat, sajtot, zöldségféléket, krumplit, hagymát, savanyúságot. Az adományokat április 7-én vasárnapig várjuk a sekrestyében.