Hirdetések – 2019. március 10.

Miként István atya már meghirdette, püspök atya megbízásából Fejérdy Áron atya látja el Kismaros lelkipásztori szolgálatát. Igyekszünk szépen összehangolni a feladatokat és együtt építeni tovább Isten országát. Köszöntjük a testvérek megértését, türelmét.

A szombat esti és vasárnapi szentmisék rendje egyelőre biztosan nem változik.

A tervek szerint Ráduly Ferenc atya segítségének köszönhetően ezentúl kedden és pénteken újra lesz hétköznapi szentmise 17.45-kor Kismaroson. Verőcén továbbra is hétfőn és szerdán 17.45-kor lesz szentmise a kápolnában.

A héten kedden még igeliturgia lesz az eddig megszokott rend szerint.

Csütörtökön reggel 6 órától egész napos szentségimádás van, ugyancsak a megszokott módon.

Péntek este 17.45-kor szentmise lesz, majd 18.15-től keresztutat imádkozunk a beosztás szerinti közösség vezetésével.

A jegyespárok, akik idén szeretnének házasodni, járhatnak Nagymarosra is, a Gáspár István atya által meghirdetett jegyes-oktatásra, amely március 17-én 11.00-kor indul, azonban bekapcsolódhatnak a verőcei közösségi házban tartott jegyes oktatásba is. Verőcén már most vasárnap (márc. 10.) 17.00-kor lesz jegyesoktatás alkalom.

A kismarosi karitász élelmiszer- és tisztítószer gyűjtést szervez rászoruló kismarosi személyek és családok húsvéti támogatására. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeírtuk azokat a dolgokat, amelyre a legnagyobb szükségük van a rászorulóknak. Kérjük, ezeket részesítsék előnyben az adományok kiválasztásánál, a lisztet mellőzzék. Elfogadunk: tisztálkodó-szereket, mosószert, mosogatószert, papírzsebkendőt, szalvétát, cukrot, kakaót, húsvéti édességet, margarint, étolajat, sajtot, zöldségféléket, krumplit, hagymát, savanyúságot. Az adományokat április 7-én vasárnapig várjuk a sekrestyében.