Hirdetések – 2019. február 17.

Szombaton, 23-án lesz a gyerekek rorátés jutalomkirándulása a váci korcsolyapályára. Gyülekező 9 órakor a vasútállomáson. Érkezés a 12-20-kor. Akinek van saját korcsolyája, kérjük hozza magával.

Beer Miklós püspök atya új könyvét, a Most már látom című interjúkötetet Kismaroson is bemutatják, február 21-én, csütörtökön 18 órától várunk minden kedves érdeklődőt a művelődési házba. Püspök atyával Neubauer Rudolf polgármester beszélget.

Az „alfa” a görög ABC első betűje, így a kezdet jelképe. Az ALPHA kurzust egy anglikán lelkész indította útjára, azóta világszerte több millióan vettek részt ezeken az összejöveteleken. Olyan emberek, akik keresik a választ életük nagy kérdéseire és nyitottak kereszténység válaszaira – tekintet nélkül arra, hogy volt-e korábbi kapcsolatuk vele. Ez egy 12 alkalomból álló rendezvénysorozat. Mi is történik egy-egy ilyen összejövetelen? Egy jó hangulatban elköltött közös vacsora után beszélgetünk az asztaltársaságban az élet nagy kérdéseiről, bemutatjuk és megvitatjuk az ezekre adható keresztény válaszokat. Az ALPHA kurzus március 1-én kezdődik. Pénteki napokon este 7-től fél 10-ig tartjuk a Major Sándor teremben. A részvétel ingyenes.