Hirdetések – 2017. május 28.

– Pénteken, a szentmise után István atya szeretne találkozni azokkal, akik rendszeresen a hétköznapi szentmisékre járnak.

– Pünkösd vigíliáján, jövő szombaton mindenkit szeretettel hívunk Nagymarosra, közös Szentlélek-várásra. 17.30-tól szentségimádás, 18.30-kor szentmise, majd virrasztás a Kálvárián. Külön szeretettel hívjuk a Szentlélek-szemináriumot végzetteket.

– Június 10-én, a 17.45-ös szentmise keretében Varga Lajos segédpüspök úr a bérmálás szentségét szolgáltatja ki Csillag Sára, Kovács Gabriella és Révuti Bonifert Krisztinának. Imádkozzunk értük.

– Ministránstábor lesz június 15-18-ig Törökmezőn. Aki szeretne részt venni, de még nem jelentkezett, Parragh Gábornál jelezze szándékát.

– Kis ifi hittanos tábor lesz 6. osztálytól fölfelé június 21-23-ig. Jelentkezés és részletek István atyánál.

– Család tábort szervezünk június 23-25-ig Kemencén. Aki szeretne részt venni, Jakobszen Zsófinál jelentkezzen.

– Plébániai hittantábor lesz június 27-28 –ig. Aki szeretne részt venni rajta, Szilvi néninél vagy István atyánál jelentkezzen.

– Az egyháztanács döntése alapján elkezdődött a plébánia és a templom közötti bokros rész rendbetétele, mely a gyerekek, fiatalok közösségi mozgását hivatott elősegíteni.

– Szentlélek kilencedről és a Szentlélek adományairól találunk a templomból elvihető segédanyagot, mely segítheti pünkösdi készületünket.

– A következő faluközi énekes gitáros dicsőítés a verőcei templomban lesz, szerdán, május 31-én este fél 9-től.