Hirdetések – 2017. március 26.

– Ágnes nővérék idén is eljönnek, hogy betegegeinkért imádkozzanak. Nagymaroson április 1-én, szombaton 15 órától a szentmisével bezárólag lesz az imadélután, közbenjárás a betegeinkért. Az esti szentmisén lesz a betegek szentsége kiszolgáltatva. Aki szeretné felvenni a betegek kenetét, a szentgyónását, kérjük, végezze el előtte. Másnap Arlóban és környékén gyűjtött és feldolgozott gyógyfüveket és csipkebogyó-lekvárt kínálnak. Ezeket az ottani igen szegény sorban élő családok készítették. Adományikkal az ő megélhetésüket, a fiatalok iskoláztatását segíthetik. Aki szívesen felajánl cipőt, ruhaneműt, tartós élelmiszert, tanszert, ezeket is hálásan fogadjuk.

– Április 8-án lesz a gyerekek rorátés jutalom kirándulása. Indulás a Királyréti kisvasút kismarosi állomásáról 10 órakor.

– Március 31-én pénteken a hittanos gyerekek fogják vezetni a keresztutat. Várjuk erre az alkalomra a gyerekeket és szülőket is.

– A kismarosi könyvtár szervezésében könyvbemutató beszélgetés lesz Beer Miklós püspök atyával nemrég megjelent interjúköteteiről március 31-én pénteken este 6 órakor Kismaroson a művelődési házban. Mindenkit szeretettel várnak.

– Örömmel hívunk mindenkit a következő faluközi imára Nagymarosra. Ennek időpontja most szerdán, március 29-én este fél 9-től lesz a templomban. A nagymarosi folyamatos szentségimádásba kapcsolódva énekekkel dicsérjük majd az Urat.