Hirdetések – 2017. március 5.

– A katolikus iskolák számára 109.000 forintot gyűjtöttünk. Köszönjük mindenkinek!

– A nehézfiúk lelkigyakorlata után női lelkigyakorlatra hívjuk a hölgyeket. A lelki „fitness” Máriabesnyőn lesz a március 25-iki hétvégén. Jelentkezés István atyánál.

– Nagyböjt második és negyedik vasárnapján a 9.30-as szentmise után hittanos, rejtvényes, színezős feladatlapot kapnak a gyerekek, amit a családok, testvérek közösen oldhatnak meg. A megfejtést a templomban kihelyezett zárt dobozba lehet bedobni húsvétig, eredményhirdetés a húsvéti időben lesz.

– Jövő vasárnap a 9.30-as szentmisében lesz az elsőáldozók bemutatása.

– Nagyböjt péntekjein 14 évtől nem eszünk húst, az esti szentmisék után keresztutat tartunk.

– A havi engesztelő zarándoklat Márianosztra helyett a kismarosi templomban 6-án, hétfőn 10 órai szentmisével kezdődik. Előtte 9 órától csendes imádság, rózsafüzér, szentgyónási lehetőség lesz.

– Évről évre lehetőség nyílik minden jövedelemmel rendelkező számára, hogy rendelkezzen személyi jövedelemadója kétszer egy százalékáról egyházunk, illetve valamilyen alapítvány számára. A rendelkezés nem kerül külön pénzbe, a már befizetett adóból irányítja át az állam az adófizető kérése alapján. Azok az 1%-ok, amelyekről nem rendelkeznek, az államkasszában maradnak.

– Március 18-án, szombaton nagyböjti lelkinap lesz felnőtteknek és általános iskolásoknak. Így minden korosztályt szeretettel várunk 10-14 óráig a plébánián. A felső tagozatosok, valamint a szülők segítségét kérnénk a programok szervezésében, sütemények és egyéb rágcsálnivalók készítésében. Ekkor lenne a hittanos gyerekek gyóntatása is. Aki tudna jönni segíteni Szilvinek, jelezze.