Hirdetések – 2017. február 19.

– Filmvetítésre várjuk az általános iskolásokat jövő vasárnap a 09.30-as szentmise után a közösségi terembe. Páduai Szent Antal, az ég harcosa című 80 perces animációs filmet néznénk meg.

– Hétfőn, február 20-án, 17.30-kor 7. és 8. osztályosoknak ifjúsági hittan indul a plébánián. István atya szeretettel várja rá a gyerekeket.

– Jövő vasárnap a katolikus iskolák számára lesz országos gyűjtés.

– Jövő vasárnap 11 órakor Nagymaroson, a közösségi házban jegyes kurzus kezdődik azoknak a pároknak, akiknek ebben az évben lesz az esküvőjük.

– A nehézfiúk lelkigyakorlata után női lelkigyakorlatra hívjuk a hölgyeket. A szorgos azt jelenti: „fitt”, aki mindenre figyel, reagál, nélküle nem működhet semmi otthon, mindenre „neszre” figyel, állandóan éber. Így alakult ki a női lelkigyakorlat elnevezése: Fitt+Nesz, azaz Fitness. A magukat fittnek érző hölgyeket várjuk Máriabesnyőre a március 25-iki hétvégén. Jelentkezés István atyánál.

– Aki szeretne a nagyböjtben Szent Ignác-i lelkigyakorlatot végezni, István atyával egyeztessen.

– Örömmel hívunk mindenkit a következő faluközi gitáros énekes dicséretre. Ennek időpontja most szerdán, február 22-én, este fél 9-től lesz a verőcei templomban.