Hirdetések – 2016. december 18.

  • Adventben a hétköznapi szentmisék a héten hétfőn és pénteken reggel 6 órakor kezdődnek. Az utolsó roráté december 23–án, pénteken lesz.
  • Karácsonyi szentgyónást Zoltán atyánál bármikor el lehet végezni. Szentmisék, roráték előtt, után, vagy egyeztetve István atyánál lehetséges.
  • A nehézfiúk lelkigyakorlatának új időpontja 2016. február 10 – 12-ig lesz. Az elmúlt években két alkalommal rendeztük meg a „nehézfiúk lelkigyakorlatát”. Péntek estétől vasárnap délig tartjuk Máriabesnyőn. Jó hangulatú együttlétek szoktak lenni. Napközben István atya előadásait követően beszélgetés az elhangzottakról. Szeretettel várja az urak jelentkezését István atya. Miért nehézfiúk? Mert általában templomba nem járó, de jó fej fiúk szoktak eljönni, persze a fél nehézsúlyúakat, azaz a templomba járókat is szeretettel várjuk.
  • Cserkészekkel a gyerekeknek december 24-én 13:30-kor kezdődően kézműveskedés lesz. A Pásztorjáték 15 órakor kezdődik.
  • Január 1-én János napi borszentelés a 17:45–es szentmisében. Aki szeretné újborát, vagy vásárolt borát megáldatni, kérjük a szentmise előtt a sekrestyében helyezze el. A szentmise után a Major teremben kötetlen baráti együttlét. Kérjük, ki-ki egy kis finomsággal, otthoni sütemény maradékával, borkorcsolyával ajándékozza meg a többieket.