Hirdetések – 2016. szeptember 11.

A plébániai @ listára mindenkit szeretettel várunk. Feliratkozni Parragh Gábornál lehet.
Kérjük, hogy az alsós iskolás gyerekek az első padokban foglaljanak helyet a szentmisék alatt, a kórusra ne menjenek fel.
Ha tudunk olyan idősről vagy betegről, aki szeretné, ha elsőpéntekenként otthonában meglátogatnánk, áldozhatna, gyónhatna, a sekrestyében jelezzük szándékát.
Aki szeretné, ha otthonában István atya valamikor meglátogatná, vele egyeztessen időpontot.
Továbbra is minden szentmise előtt fél órával gyóntatunk. Van lehetőség egyeztetés után külön időpontban való gyónásra is az atyáknál.
Aki szeretne felnőttkorában megkeresztelkedni, elsőáldozni, vagy bérmálkozni, vagy egyszerűen felnőtt hittan után érdeklődik, szeretettel várjuk a katekumen csoportban. Várjuk azoknak a fiataloknak a jelentkezését is, akik bérmálkozni szeretnének. Jelentkezés mindkét esetben István atyánál.
Jövő vasárnap, a 9, 30 –as szentmise lesz a gyerekek tanévkezdő, Szentlélek hívó szentmiséje. A szentmise végén megáldjuk azokat a tanszereket, amit elhoznak magukkal. A szentmise után ministráns gyűlés. Új ministránsok jelentkezését általános iskolás kortól várjuk.
Továbbra is minden csütörtökön 6–18–ig egész napos szentségimádás van templomunkban. Éljünk a lehetőséggel.
Megjelentette Szentatyánk Amoris laetitia „A családban megélt szeretetről” c. apostoli buzdítása. Megrendelhető a sekrestyében.
Elsőáldozók szüleit várjuk megbeszélésre, szeptember 16–án, pénteken 18:15–re a plébániára.
Miseigazolvány és matricaosztás a gyerekeknek, misék után.