Hirdetések – 2016. április 17.

Április 23-án, szombaton 15 és 20 óra között mindenkit szeretettel hívunk a templomkertbe (rossz idő esetére a Major Sándor terembe), hogy együtt tudjunk tölteni egy délutánt beszélgetéssel, játékkal (nem csak gyerekeknek), evéssel, ivással közös bográcsozással, borkóstolóval, a gyerekeknek csapatjátékokkal. Az esti mise után autó, motor, bicikli, babakocsi megáldással. ​Vendégünk lesz a Ládafia bábszínház, akik korábban is megörvendeztettek már minket színvonalas előadásukkal. Süteményeket, italokat (saját készítésű borokat)  szívesen fogadunk!

–         Ovis mise lesz, április 30 –án, szombaton 10 órakor a templomban. Szeretettel várjuk rá az ovisokat és szüleiket.

–        Április 22 –én, a péntek esti szentmise után a Major terembe, István atya szeretné egy rövid találkozásra hívni azokat, akik rendszeresen részt vesznek a hétköznapi szentmiséken.

–        Ferenc pápa nyilvánosan meghirdette, hogy április 24-én, vasárnap Európa minden templomában gyűjtést kezdeményez az ukrajnai rászorulók támogatására. Mi is csatlakozunk Ferenc pápa felhívásához. A gyűjtés eredményét az Apostoli Szentszéknek fogjuk továbbítani.

–        Szeretettel hívunk mindenkit, hogy pünkösdre készülve a hét minden napján együtt imádkozzunk községünk, egyházközségünk megújulásáért. A hátul kitett táblázaton fel lehet iratkozni, h. ki – ki melyik nap tudna vállalni imát, böjtöt, szentmisét, szentségimádást. Akik egy napra iratkoznak fel, imádkozhatnak külön, de megbeszélhetnek egy közös találkozót is, amikor együtt hordozzák közösségünket.