Hirdetések – 2016. február 28.

Közösségünk hirdetései
2016. február 28–án

Ma országos gyűjtés lesz, a katolikus iskolák javára.
Újra rendelkezhetünk adónk 1%-áról Egyházunk számára, illetve valamely alapítvány számára. Akkor is rendelkezzünk, ha 0 az Egyház számára való adó 1%-a, mert az államtól a rendelkezők száma szerint kapunk támogatást templomainkra. Civil alapítványnak a Kismarosi nővérek alapítványát ajánljuk.
Hétfőn 19:15 –kora plébánián elsőáldozók szüleinek megbeszélés lesz.
Nagyböjti lelkigyakorlat lesz március 7-én hétfőn és 8–án kedden, a 17:45 –ös szentmise keretében, melyet Marton Zsolt atya, a Központi Szeminárium rektora tart. Szentmisék előtt szentgyónási lehetőség.
Március 12- én szombaton, ima délután lesz betegeinkért Nagymaroson. Délután 15:00-kor kezdődne a közben járó ima, előadás, közben folyamatos szentségimádás egész délután gyónási lehetőség lesz. Az esti 18:30-as szentmisével fejezzük be, ekkor lesz a betegek kenetének kiszolgáltatása is. Szeretettel hívunk mindenkit, nem csak a betegeket! Természetesen, ha van olyan az ismerősi körünkben, aki beteg és szeretné az Úr Jézus segítségét kérni a testi – lelki gyógyuláshoz, akkor őket is nyugodtan hozzuk el. A következő hetekben hordozzuk imáinkban, böjtjeinkben ezt a délutánt, kérve, kiesdve az Isten gyógyító szeretetét.
A 9:30 –as szentmise után, a ministránsok szüleinek rövid megbeszélés lesz a templomban.