Hirdetések – 2016. február 21.

Közösségünk hirdetései
2016. február 21–én
Zoltán atya februári szállítására akad még néhány szabad időpont. Kérljük, hogy akinek van, akár egy fuvarra is, szabad kapacitása, jelezze Kázmérnál. Minél többen vagyunk, annál ritkábban kerülünk sorra újra. Jó lenne, ha nem csupán 5-8 embernek kellene egymás között elosztani állandóan ezt a feladatot.
Néhány napja, Börzsönyligeten, a Pipacs utcában leégett egy idősebb házaspár lakóháza. Nekik kezdtek gyűjtés, amelyet a Börzsönyligeti Érdekképviseleti Egyesület koordinál. Pár nappal ezelőttig 43 ezer gyűlt össze 4 embertől. Ha tudtok esetleg egy kevés pénzt erre a célra szánni, az biztosan sokat segítene. A befizetésekről pontos kimutatás készül, a felhasználása pedig majd számla ellenében történik meg, és építőanyagra lehet fordítani. Pontosabb információkat a Kismarosikikiáltó adománygyűjtés on-line cikkében találhatunk!
A Megyéspüspök úr rendelkezése szerint, a Váci Egyházmegye területén, a szentmise kezdő könyörgéséig, /aminek Collecta a neve/ végéig állunk.
Jövő vasárnap, a 9, 30 –as szentmise után, a ministránsok szüleinek rövid megbeszélés lesz a templomban.
Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz, a katolikus iskolák javára.
Zoltán atya a szentmisék előtt a templom szentélyébe gyóntat, illetve a lakásában bármikor megtalálható.
Újra rendelkezhetünk adónk 1%-ról Egyházunk számára, illetve valamely alapítvány számára. Akkor is rendelkezzünk, ha 0 az Egyház számára való adó 1%-a, mert az államtól a rendelkezők száma szerint kapunk támogatást templomainkra. Civil alapítványnak a Kismarosi nővérek alapítványát ajánljuk.