Hirdetések – 2015. február 8.

A Házasság hete programjai:

– 2015. Február 9-én hétfőn, 20 órakor Gáspár István atya előadása „Veled akarok megöregedni” címmel a Kismarosi Művelődési Ház kistermében, belépés ingyenes.

– Február 13-án pénteken, 18 órakor házassági fogadalom-újítás, szentmise keretében, a Templomban. Minden érdeklődő házaspárt, aki szeretné megújítani hűségígéretét, szeretettel várunk. A mise végén családok megáldásra kerül sor. A szentmise után, 20 órakor ünnepi gyertyafényes vacsora. Részletek a plakáton, jelentkezni február 3-ig a sekrestyében lehet Valikánál, vagy Parragh Áginál, az előleg befizetésével. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Elkészült a plébánia honlapja, mindenkinek örömmel ajánljuk figyelmébe: www.kismarosiplebania.hu

Február 11-e a Szűzanya lourdesi megjelenésének a napja, a Betegek Világnapja. Ennek alkalmából a helyi karitász szeretettel hívja és várja az érdeklődőket február 15-én és március 1-jén vasárnap, 16 órakor a templomban tartandó Bernadett élete című kétrészes film vetítésére. Azok számára, akik a filmet szeretnék megnézni, de gyalog nehezen közlekednek, a szállítást megszervezzük. Kérjük, hogy az ez irányú igényeket a bejáratnál elhelyezett telefonszámon a név és cím pontos megjelölésével péntek estig jelezzétek. Szeretettel várjuk a családosokat is. A gyermekek részére ebben az időpontban gyermekfelügyeletet biztosítunk! Első alkalommal a Szent Bernadett Lourdes hercegnője, második alkalommal a Nap tánca, Fatima igaz története című rajzfilmeket vetítjük a gyerekeknek, illetve a maradék időben beszélgetünk, játszunk és az étkezésükről gondoskodunk. A gyermekfelügyeletben a helyi cserkészek segítenek. Szeretettel várunk minden érdeklődő gyermeket!

Márianosztrán, a havi engesztelő zarándoklat február 9-én hétfőn, a szokott rend szerint lesz.

Női lelkigyakorlat lesz Nagymaroson a Regnum házban, február 20-tól 22-ig. Jelentkezés István atyánál.