Hirdetések – 2015. január 25.

Férfi lelkigyakorlat lesz 2015. február 6–8-ig Kismaroson a Ciszterci Nővéreknél, István atya szervezésében. Jelentkezés nála lehetséges.

Mindenkit szeretettel várunk, egy könnyed, izgalmas, közösségépítő programra, az egyházközségünk által szervezendő disznóvágásra. Időpont: 2015. január 31. reggel ½ 7 órai kezdéstől az esti vacsoráig (18:30). Értelemszerűen az egész napos, vagy napközbeni több órás ott tartózkodás nem elvárás, lehet csak az esti vacsorára jönni. Helyszín: A reggeli teendők Horváth Pistáéknál (Kossuth L. u. 100.), majd 9 órától a Művelődési ház. Részvételi díj : 2500 Ft/fő (függetlenül attól, hogy valaki egész nap ott van, vagy csak vacsorára jön). A gyerekeknek (16 éves korig) a részvétel ingyenes. A jelentkezés, befizetés módja: jelentkezni továbbra is Valikánál lehet a részvételi díj befizetésével, a misék előtt, vagy után. Körülbelül 50 fő részvétele jöhet szóba, a részvételi lehetőség biztosítása a jelentkezés sorrendjében történik. Kérjük a vacsorázni szándékozó gyermekek létszámát is jelezzétek! Kérjük a résztvevőket, hogy süteményről és italról mindenki maga gondoskodjon.

Dunakanyar ifi mise lesz, január 30-án pénteken 19:15-kor a nagymarosi templomban, minden fiatalt szeretettel várunk, az azt követő zsíros kenyerezésre is.

A kismarosi férfikör alakuló estéje 2015. január 30-án péntek lesz, 20:15-ös kezdettel. Helyszín az IKSZT ház. Jelentkezés Csatai Robinál.

ALPHA kurzus indul Nagymaroson február 4-én, szerdán a Szent Márton Közösségi Házban. Ez egy 14 estéből álló rendezvénysorozat, melyen a keresztény hit alapvető tanításait vesszük át olyan formában, hogy ez a kereszténységgel eddig nem találkozók számára is érthető legyen. A közösségi élményekkel, sok beszélgetéssel és közös vacsorával töltött hangulatos esték mindenki számára ajánlottak és alkalmasak az emberi fejlődés elősegítésére, új életszemlélet kialakítására.