Hirdetések – 2014. december 7.

Aki esetleg még nem volt roráte szentmisén, szeretettel várjuk kedden és pénteken 6:15-kor. Utána mindenki várunk teázni, gyerekeket reggelizni a plébániára. Azok a gyerekek, aki legalább 5 rorátéra elmennek, részt vehetnek a jutalom kiránduláson Norbi atyával és István atyával.

István atyának most jelent meg könyve az adventről. A sekrestyében megvásárolható. Akár másoknak ajándékba is adható könyvet mindenkinek ajánljuk adventi olvasmányként. A könyv ára 820 Ft. A másik könyve a homília vázlatok, mely az Új Ember újságban megjelent cikkeit tartalmazza, ára 1290 Ft.

Adventi program hátulról elvihető.

2014. december 14-én, vasárnap 17 órakor lesz a hagyományos angyalváró hangverseny a templomban. Templomunk énekkara mellett a kismarosi és a szokolyai iskola gyermekkórusai is énekelnek majd. Kérjük szépen az egyházközség tagjait, hogy aki teheti, egy-egy tál süteménnyel járuljon hozzá az énekesek koncert utáni megvendégeléséhez.

December 5-én, kedden karitászgyűlés lesz a plébánián 18:30-kor, minden segíteni vágyót szeretettel várunk.

Márianosztrai engesztelő zarándoklat lesz 2014. december 8-án, a szokott rend szerint.

December 12-én, pénteken Dunakanyar ifi mise lesz Kismaroson a templomban 19:30 órai kezdettel. Minden fiatalt szeretettel várunk. A szentmise után zsíros kenyerezés lesz a plébánián.

A karácsonyi szentgyónásunkat ne hagyjuk az utolsó napokra! Minden roráté, illetve a vasárnapi szentmise előtt és után van lehetőség a szentgyónás elvégzésére. Telefonon külön időpont is kérhető az atyáktól.

Roráté szentmise Nagymaroson minden reggel 6 órakor, Verőcén hétfőn és szerdán 6:30-kor van a kápolnában.