Hirdetések – 2014. november 30.

Az Erzsébet-napi karitászgyűjtésen 2014. november 23-án 106 ezer forint gyűlt össze. Mindenkinek köszönjük a nagylelkűségét.

A hétköznapi roráté szentmisék kedden és pénteken 6:15-kor kezdődnek. Utána mindenki várunk teázni, gyerekeket reggelizni a plébániára. Azok a gyerekek, aki legalább 5 rorátéra elmennek, részt vehetnek a jutalom kiránduláson Norbi atyával és István atyával.

December 6-án, szombaton mikulás-műsor lesz a gyereknek a templomban 16 órakor. Utána adventköszöntő lesz, melyben énekelnek a nagycsoportos óvodások, az iskola német nemzetiségi nyelvet tanuló gyermekei és a Nachtigall kórus.

István atyának a héten jelent meg könyve az adventről, mely a sekrestyében megvásárolható. Az akár másoknak ajándékba is adható könyvet mindenkinek ajánljuk adventi olvasmányként. A könyv ára 820 Ft. A másik könyve a homília vázlatok, mely az Új Ember újságban megjelent cikkeit tartalmazza. Ára 1290 Ft.

Adventi program a templom bejáratánál, hátulról elvihető.

December 14-én, vasárnap 17 órakor lesz a hagyományos angyalváró hangverseny a kismarosi templomban. Szeretettel várunk rá mindenkit! Templomunk énekkara mellett a kismarosi és a szokolyai iskola gyermekkórusai is énekelnek majd. Kérjük szépen az egyházközség tagjait, hogy aki teheti, egy-egy tál süteménnyel járuljon hozzá az énekesek és zenészek koncert utáni megvendégeléséhez.